woensdag 20 mei 2015

DILANA 23 mei Live in JJ Music House Zoetermeer

Dilana begon haar carrière in Zuid Afrika, maar verhuisde in de jaren ’90 naar Nederland. Hier werd ze binnen 2 jaar een bekend gezicht in de pop / rock wereld, met als hoogtepunt haar album “Wonderfool”, waar meerdere hits op radio en TV te horen waren zoals “Do You Now” en “To All Planets”.

Haar carrière ging verder in de VS. Een televisie show die haar in 2006 grote belangstelling zou geven en haar naar een nieuw hoogtepunt bracht; Rockstar Supernova met Tommy Lee (Motley Crue), Jason Newstead (Metallica), Gilby Clarke (Guns n Roses) en Dave Navarro (Jane’s addiction en Red Hot Chili Peppers).

 In 2009 bracht Dilana haar derde CD uit (Inside Out) en kort daarna werd ze de enige vrouwelijk zangeres van de band LA Guns voor een jaar lang. In 2013 kwam haar vierde studio album uit, “Beautiful Monster”, geproduceerd door niemand minder dan Jack Endino, ook verantwoordelijk voor de producties van Soundgarden, Nirvana en Pearl Jam o.a.

Vorig jaar stond DILANA ook in een uitverkocht JJ Music House

In het voorprogramma staat Alfa Female

ALFA FEMALE is een Haagse rockband, opgericht in 2006. De band brengt rocknummers op een manier die vooral aan de grote rocknamen uit de jaren ’80 doet denken. Bands als AC/DC en Aerosmith, waar vooral de uitdaging zit in het zoeken van de juiste vibe, simpel als basis met hier en daar toch wat ingewikkelde partijen. Alfa Female heeft een sterke reputatie weten op te bouwen bij die mensen die hen al live hebben meegemaakt. Covers zijn een vast onderdeel van de setlist. Op geheel eigen wijze brengt Alfa Female covers ten gehore uit verschillende genres. Maar de band heeft in de tussentijd een aardige lijst aan eigen werk gemaakt. Op het moment werkt Alfa Female aan een nieuw album dat verfrissend is, waarin je zeer goed kan horen dat de band opnieuw zeer gegroeid is. Live heeft Alfa Female een aardig lijstje opgebouwd. Het grote hoogtepunt is Vlietpop waar ook bands als Di-Rect en Peter Pan Speedrock speelden. In het voorjaar van 2008 speelde Alfa Female op Monsterpop in een bomvol Bondi Beach en gingen zij naar huis met de prijs voor ‘beste tekst’. Andere goede Alfa herinneringen zijn onder meer optredens in Het Paard Café, Café de Paap, Nederlanddrie, Lokaal Vredebreuk, Bazart, Harleydagen, het Haags Uitfestival, het Zeeheldenfestival, Moordrock, Kerspop, etc. Alfa Female: Liza vermeer- lead zang/gitaar Debby van lochem-gitaar/backing vocals Cyntha haan- bass/backing vocals Koen van dijk- drums.

Dilana is vrijdag 22 mei live te zien in JJ Music House aan de Van der Hagenstraat. Routebeschrijving: Volg aan het einde van de Van der Hagenstraat het fietspad. Na 200 meter rechts ligt JJ Music House.

Dilana is vrijdag 22 mei live te zien in JJ Music House aan de Van der Hagenstraat.
Routebeschrijving: Volg aan het einde van de Van der Hagenstraat het fietspad. Na 200 meter rechts ligt JJ Music House.

DILANA & ALFA FEMALE

Datum:        vrijdag 22 mei 2015
Aanvang:    21:00 u
Entree:       €10,00


Wees er snel bij, want de concerten van Dilana zijn vaak snel uitverkocht

Reserveren kan hier 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten