donderdag 18 mei 2017

Girls go BOOM presenteert The Coathangers (USA) + supports in Roodkapje (Rotterdam)

Girls go BOOM geeft girl bands een podium en inspireert meisjes om zelf een instrument op te pakken en lawaai te maken. Op vrijdag 26 mei: The Coathangers (USA), Sale Gosse (BE) en Venus Tropicaux.
De noisy rammelliedjes van het punktrio The Coathangers uit Atlanta kenmerken zich door de vele grappige tekstuele vondsten en hoekige gitaarriffs, die vergelijkingen met punkverdetten als Wire en Gang Of Four oproepen. The Coathangers hebben de reputatie dat ze zo’n beetje op elke soort locatie shows te doen: hoe gekker, hoe beter. Des te meer reden om je vanavond in de gloednieuwe locatie van Roodkapje, net als The Coathangers, vol overgave in het avontuur te storten.
Sale Gosse serveert een mengeling van ruige punk en upbeat blues rock. Wat zeer opvallend is, is dat dit eigenlijk een familiebedrijfje is: moeder, zoon en (adoptie)dochter.
Het plan van het eigenzinnige Rotterdamse trio Venus Tropicaux is best eenvoudig: er is helemaal geen plan. Op het podium heeft dit charmante zooitje ongeregeld slechts vijftien minuten nodig om verwarring te schepping. Venus Tropicaux duikt hals-over-kop in het bandjes bestaan om samen een heerlijk stoeierig punkgeluid te ontketenen.

We are girls putting girls on stage!

Dit evenement wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam

Meer informatie
Datum: vrijdag 26 mei
Locatie: Roodkapje, Delftseplein 39, Rotterdam
Tijden: 21:00 tot 23:30
Entree: 10 euro (alleen te koop aan de deur)
Facebook: https://www.facebook.com/events/735693216598414/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten