zaterdag 17 juni 2017

PARKPOP DOWNTOWN met o.a Therapy?

Voor de Grote Zaal wordt er tijdens Parkpop Downtown een entreeprijs gevraagd van €10. De andere zalen zijn gratis te bezoeken.
Met Therapy & Certain Animals
Op 25 juni vind in het Zuiderpark alweer de 37e editie van Parkpop plaats. Waar in 2014 al Night At The Park werd toegevoegd aan het Parkpop weekend komt er nu Parkpop Downtown! “Gearriveerde artiesten en aanstormend talent wisselen elkaar af, net als de snoeiharde rock, rauwe urban, een vleugje hiphop, indiepop en nostalgie. Met de toevoeging van Parkpop Downtown hebben we nu een driedaags popweekend, waarmee Den Haag wederom haar status als pop- en rockstad van Nederland waarmaakt.
In Paard kun je tijdens Parkpop Downtown de volgende bands verwachten:
De Noord Ierse band Therapy? werd in 1989 opgericht door gitarist Andy Cairns en maakt al 27 jaar steengoede rock, punk en metal. In die tijd bleken gevoelens van vervreemding, frustratie en ontwrichting een perfecte inspiratiebron te zijn voor de band. Met inmiddels 12 albums en meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren hebben ze een reputatie kunnen opbouwen van één van de meest eigenwijze, creatieve en onafhankelijke bands van hun generatie, die wereldwijd gingen met grootste hit ‘Diane’.
Certain Animals, hét Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBeatles. Een meerstemmige, melodische en vintage sound gebracht door gedreven muzikanten. Terwijl de band hard werkt aan een full-length LP, bestormt Certain Animals de podia en komt het rijkelijk behaarde gezelschap op 23 juni naar de Grote Zaal van het Paard.
Info en Tickets PAARD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten